Egyedi diafilm rendelés


 • születésnapra, ballagásra, évfordulóra,
 • csakúgy
 • gyermekemnek,társamnak, barátomnak, szüleimnek, kollégáknak
 • saját történet vagy mese
 • saját fotók, saját/gyermek rajzok vagy vegyesen


Vállalási alapár (előkészítés + 3 db diafilm) :                                      35.000 Ft + áfa = 44.450 Ft

Diafilm példányok ára :                                                                           1.016 Ft + áfa =   1.290 Ft


(Áraink a szállítási költséget nem tartalmazzák)


Vállalási határidő: konkrét visszaigazolásunk szerint. Kérje ajánlatunkat!

Az egyedi filmek laborálását saját laborálási munkálatainkkal kell összekössük. A laborgépek soron kívüli, egyedi beindítása csak extra költség ellenében megoldható, erre külön árajánlatot adunk.

A gyakorlatban havonta (max. 2 havonta) laboráltatunk, tehát maximálisan 2 hónap átfutási idővel lehet számolni, szerencsés esetben azonban ez lehet 1 hét is. 


2020-ban november első hetében laboráltatunk utoljára!  2020-ban november első hetében laboráltatunk utoljára! Fizetés: előre átutalás,  visszaigazolásunk/díjbekérőnk alapján, melyet a képanyag minőség ellenőrzése után küldünk meg. A laborálás megkezdését az ellenérték beérkezése után kezdjük csak meg. 


A képek feliratozását, esetleg digitális retusálását külön díjazás ellenében vállaljuk. (műveletenként cca. 1000 Ft/kép, de árajánlatot küldünk) Ez esetben természetesen a határidő is módosul.


AMIT KÉRÜNK:


 • max 30 db, fekvő, 4:3 arányú képkocka, sorszámmal ellátva ( célszerű az elején valamiféle címkockával kezdeni )

 • 2048 x 1536 felbontás, tga (vagy tiff , esetleg jpg) – még elfogadható minimum 1024 x 768 jpg
 • írásbeli (e-mail) megrendelés

Amennyiben rajzokat  (vagy rajzokat szöveggel) is meg kívánnak jeleníteni, kérem vegyék figyelembe:


Egy diakocka 3:4 arányú, 2048x1536 képpont. Ha felirattal látják el a képet, fontos, hogy a szöveg ne fusson ki a kép széléig, mert vetítéskor takarásba kerülhet és nem is esztétikus. Legyen kb 150 képpont távolság a szélektől. 13-15 pontos betűméret már jól látható (300 dpi-s felbontás esetén), mi általában Arial Bold betűtipust ajánlunk.


AMIT ADUNK:

 • 3 példány szalagos diafilm műanyag dobozkában, mely tartalmazni fogja az Ön által küldött képeket, abban a sorrendben, ahogy megküldte azokat
 • kérés esetén a dianegatívot, ami egy kb 5 m hosszú negatív hurok.  A negatívot egyébiránt mi megőrizzük. Erről bármikor rendelhetőek újabb példányok (min 20 db/rendelés)
 • plusz példányok, amennyiben rendelt


A diafilm szakmailag a legnagyobb körültekintéssel fog készülni, de a kapott képek tartalmáért és minőségért nem vállalunk felelősséget! Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a képek egyáltalán nem alkalmasak diafilm készítésre, azt jelezni fogjuk. A képanyagot ez esetben megsemmisítjük. Amennyiben azonban a képeket szakmailag elfogadhatónak ítéljük, a diafilm elkészítését vállaljuk. Az elfogadásról szintén értesítést küldünk, mely már tartalmazni fogja pontos árajánlatunkat (a meghirdetett alapdíjon fölüli esetleges extra költségeket pl.feliratozás, postaköltség is) Értesítésünk díjbekérőként is funkcionál. A diafilm elkészítésére csak a vállalási díj beérkezése után kerül sor !


Kérjen ajánlatot!