Vicces diafilmek vetítése 2023. 01.22. vasárnap 11 órakor, mert szokásaink idén sem változtak, folytatjuk a diavetítéseket a moziban! 

program:

Csütörtök, a kisördög és az ördöngös molnár
A három ördögfióka (Bezzeg, Csütörtök és a legkisebb, Sáti) családjában zajlik az élet. Szegény Anyubanyának éppen a morzsákra érkező rágcsálókkal kell megbirkóznia, elküldi hát Csütörtököt az ördöngös molnárért. 

A csökönyös csodaló (4 történet)
Bölcs bolondságok, bolond bölcsességek – A hodzsák a keleti világban a közösség legtöbbet tudó és legokosabb emberei voltak, afféle egyházi tanítók, mesterek, bírák. Egyik legismertebb képviselőjük volt Naszreddin, kinek a nevéhez tréfás események és szellemes mondások egész sora fűződik.

Egy kupac kufli
Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Heten vannak, mind más és más. Sokfélék és mégis barátok. Egyszer rátalálnak a rétre, üregeket építenek magunknak és letelepszenek. Amikor nagyon megéheznek, Pofánka elindul, hogy ennivaló után nézzen. De jaj, a varázsgombából nem szabad enni!!!

Kacifántország
„A trónon ülni, irányítani a birodalmat bizony elég megterhelő és komoly feladat, nem valami tréfadolog.  Bezzeg az asztalosmesternek csak bútorokat kell készítenie, a cipésznek csak lábbeliket kell gyártania, a szakácsnak csupán sütnie, főznie kell, az udvari bolondnak meg… Huzatkát, a csörgősipkás udvari bolondot irigyelte a legjobban.”

Dia Dani kalandja a gépemberrel
Dani ezermester nagypapája egy roboton dolgozik, egy nap azonban el kell mennie otthonról és a gép őrizetlenül marad. Danin erőt vesz a kíváncsiság és bekapcsolja, de hogy melyik gomb pontosan mire való, azzal sajnos még nincs tisztában.

Mesélő: Brüll Zsófia (a Diafilm-mesélő verseny fődíjasa)
Belépő: 600 Ft/fő
Helyszín: Art+Cinema 1074 Budapest, Erzsébet krt. 39. 
(Erzsébet krt – Dob u. sarok) 
Jegyek előrendelhetőek a mozi telefonszámán: +36 20 410 7177 vagy honlapján: https://artpluszcinema.hu/musor-jegyvasarlas/
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!