EGYEDI DIAFILMKÉSZÍTÉS

Találj ki egy történetet!

Egyedi diafilmkészítés

 • születésnapra, ballagásra, évfordulóra,
 • csakúgy
 • gyermekemnek, társamnak, barátomnak, szüleimnek, kollégáknak
 • saját történet vagy mese
 • saját fotók, saját/gyermek rajzok vagy vegyesen

Rendelés menete

Vállalási alapár (előkészítés + 3 db diafilm):  35.000 Ft + áfa = 44.450 Ft
Diafilm példányok ára:                                                1.016 Ft + áfa =    1.290 Ft

(Áraink a szállítási költséget nem tartalmazzák)

Vállalási határidő: konkrét visszaigazolásunk szerint. Kérje ajánlatunkat!
Az egyedi filmek laborálását saját laborálási munkálatainkkal kell összekössük. A laborgépek soron kívüli, egyedi beindítása csak extra költség ellenében megoldható, erre külön árajánlatot adunk.

A gyakorlatban havonta (max. 2 havonta) laboráltatunk, tehát maximálisan 2 hónap átfutási idővel lehet számolni, szerencsés esetben azonban ez lehet 1 hét is.

Fizetés: előre átutalás,  visszaigazolásunk/díjbekérőnk alapján, melyet a képanyag minőség ellenőrzése után küldünk meg. A laborálás megkezdését az ellenérték beérkezése után kezdjük csak meg.

A képek feliratozását, esetleg digitális retusálását külön díjazás ellenében vállaljuk. (műveletenként cca. 1000 Ft/kép, de árajánlatot küldünk) Ez esetben természetesen a határidő is módosul.

AMIT KÉRÜNK:

 • max 30 db, fekvő, 4:3 arányú képkocka, sorszámmal ellátva ( célszerű az elején valamiféle címkockával kezdeni )
 • 2048 x 1536 felbontás, tga (vagy tiff , esetleg jpg) – még elfogadható minimum 1024 x 768 jpg
 • írásbeli (e-mail) megrendelés

Amennyiben rajzokat  (vagy rajzokat szöveggel) is meg kívánnak jeleníteni, kérem vegyék figyelembe:

Egy diakocka fekvő, 4:3 arányú, 2048×1536 képpont kell legyen. Ha felirattal látják el a képet, fontos, hogy a szöveg ne fusson ki a kép széléig, mert vetítéskor takarásba kerülhet és nem is esztétikus. Legyen kb 150 képpont távolság a szélektől. 13-15 pontos betűméret már jól látható (300 dpi-s felbontás esetén), mi általában Arial Bold betűtipust ajánlunk.

AMIT ADUNK:

 • 3 példány szalagos diafilm műanyag dobozkában, mely tartalmazni fogja az Ön által küldött képeket, abban a sorrendben, ahogy megküldte azokat
 • kérés esetén a dianegatívot, ami egy kb 5 m hosszú negatív hurok.  A negatívot egyébiránt mi megőrizzük. Erről bármikor rendelhetőek újabb példányok (min 20 db/rendelés)
 • plusz példányok, amennyiben rendelt

A diafilm szakmailag a legnagyobb körültekintéssel fog készülni, de a kapott képek tartalmáért és minőségéért nem vállalunk felelősséget! Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy a képek egyáltalán nem alkalmasak diafilm készítésre, azt jelezni fogjuk. A képanyagot ez esetben megsemmisítjük. Amennyiben azonban a képeket szakmailag elfogadhatónak ítéljük, a diafilm elkészítését vállaljuk. Az elfogadásról szintén értesítést küldünk, mely már tartalmazni fogja pontos árajánlatunkat (a meghirdetett alapdíjon fölüli esetleges extra költségeket pl.feliratozás, postaköltség is) Értesítésünk díjbekérőként is funkcionál. A diafilm elkészítésére csak a vállalási díj beérkezése után kerül sor !

Kérjen ajánlatot!

10 + 7 =