A diafilm mérete nem változott az idők során, így minden mindennel kompatibilis. A nagyon régi, kiszáradt és rugalmatlan diafilmek befűzése az új (Space) diavetítőbe esetleg nehézkesebb lehet, mert a film nem rúgja ki magát, és a kunkorodó filmvéget nehezebben kapja el a fogaskerék, de utána a filmtovábbítás már gördülékeny. Meg lehet próbálni ellenkező irányba tekercselve tartani a filmet egy ideig, hogy kiegyenesedjen kicsit.

A diavetítő dobozában, a fehér hungarocell tömítő anyagban van elhelyezve mindkettő – érdemes mindkét oldalon megbontani a csomagolást.

A Space/Super Cool vetítőgépeket alapvetően az importőr cég, a Regio Jateknagyker  szervizeli, a számla felmutatásával érvényesíthető az 1 éves garancia is.

Mintaboltunk, a Játékforrás is vállal javítást/karbantartást, akár régi tipusú készülékekkel is lehet hozzájuk fordulni.

A Diafilmgyártó Kft. a Libri Kiadói csoport tagja. A Diafilmgyártó Kft. megbízta a Libri Könyvkiadó Kft.-t, hogy az általa forgalmazott termékeket értékesítse. A honlapot továbbra is a Diafilmgyártó Kft. üzemelteti.

Web-áruházunk alapvetően magánszemélyek (fogyasztók) részére lett kifejlesztve. Kereskedő partnereinktől e-mailben várjuk a rendeléseket a számukra eljuttatott excel formátumú megrendelő lapon a kereskedelem@librikiado.hu címre. (Természetesen kérésre is küldünk aktuális megrendelő lapot)

A webáruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, de a szállítási költséget NEM tartalmazzák.
Viszonteladó partnereinknek természetesen a számukra megküldött árlista vagy megállapodás alapján számlázzuk a megrendelt termékeket, ezért is fontos, hogy NE a webáruházon keresztül rendeljenek.

Kiszállításhoz a GLS szolgáltatásit használjuk.
A kiszállítás díja (20kg-ig) egységesen 2.000 Ft, utánvét esetén 2.500 Ft – MAGYARORSZÁG területén.
A 25.000 Ft értéke feletti rendeléseket INGYEN kiszállítjuk.
Külföldi szállítási cím esetén egyedi kalkulációt készítünk és ajánlunk ki megrendelőinknek. Az árajánlatot a külföldi megrendeléseket lebonyolító mintaboltunk (LEMEZKUCKO CD bolt) fogja megküldeni.

Kiszállításhoz a GLS szolgáltatásit használjuk.

A kiszállítás díja (20kg-ig) egységesen 2 000 Ft, utánvét esetén 2 500 Ft – MAGYARORSZÁG területén. A 25 000 Ft értéke feletti rendeléseket INGYEN kiszállítjuk.

Magyarország területén a kiszállítás 2-5 munkanap. A megrendelés kézhezvételétől (illetve előre utalás esetén az ellenérték megérkezésétől) számított  max. 3 munkanapon belül tudjuk az árut átadni a futárszolgálatnak. A GLS 1-2 nap alatt kézbesíti a küldeményeket.

A személyes áruátvétellel kért rendelések a leadást követő munkanapon már átvehetőek itt: LEMEZKUCKÓ CD Bolt, 1077 Budapest, Király utca 67. Telefonszám:  +361 351 1218

Külföldi szállítási cím esetén egyedi kalkulációt készítünk és ajánlunk ki megrendelőinknek. Az árajánlatot a külföldi megrendeléseket lebonyolító mintaboltunk (Lemezkuckó CD bolt) fogja megküldeni.

Mintaboltjainkban a magyar és idegennyelvű diafilmjeink teljes választéka folyamatosan elérhető a kiadó árain, ezen kívül szaktanácsadással és egyéb szolgáltatásokkal is állnak szíves rendelkezésükre:

Budai mintaboltunk címe:  JÁTÉKFORRÁS – ahol régi vetítőgépeket is javítanak. 1119 Budapest, Tétényi út 72/b Tel: +361 371 0012

Pesti mintaboltunk címe: LEMEZKUCKÓ CD Bolt – webáruházunkban rendelt diafilmek személyes átvételi pontja, de megrendelés nélkül is lehet vásárolni 1077 Budapest, Király utca 67. Tel:+361 351 1218 (Nyitva tartás: h-p: 10.00 – 18.00  szo: 10.00 – 13.00)